Događanja

10.
studenoga 2019.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

ALEKSANDRA RADOVIĆ
CARSTVO

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
120 kn
150 kn
180 kn
210 kn
Ulaznice
120,00 kn
150,00 kn
180,00 kn
210,00 kn

Mnogi će poklonici čarobnoga glasa Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama, jer je poznata kantautorica, jedna od najosebujnijih i najsnažnijih pjevačica u regiji, i jedna od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je počela prije nešto više od petnaest godina, iz koje su proizišli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na pozornici Lisinskog.

Od aktualnih „Ljubavi moja“, „Živeo kraj“, „Čuvaj moje srce“, „Nisi moj“, „U inat prošlosti“, „Bivši dragi“ pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop-evergreene poput balada „Karta za jug“, „Čuvam te“, „Kao so u moru“ ili „Ni zadnji ni prvi“ koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su neki od uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.

Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i GMR - Glazbena produkcija Gane Pecikoza.