Događanja

23.
siječnja 2017.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

2017 HAPPY CHINESE NEW YEAR
CULTURAL PERFORMANCE

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Veleposlanstvo NR Kine u RH
Ulaznice se preuzimaju na blagajni Dvorane
Ulaznice se preuzimaju na blagajni Dvorane

Ningbo Theater Co. Limited nastao je iz Ningbo plesno-pjevačkog ansambla (osnovanog 1990. godine) te konstantno kroz nastupe i inovacije razvija svoju prepoznatljivost. Do sada su posjetili brojne zemlje te primaju pohvale drugih kazališta iz zemlje i inozemstva

Dalian Akrobatska Trupa iz Kine, osnovana 1951. godine, jedna je od najboljih akrobatskih trupa s područja Kine te je jedna od najutjecajnih kazališnih produkcijskih kompanija koja uživa međunarodni ugled, pod uspješnim vodstvom svog uglednog ravnatelja i podpredsjednika Kineskog Akrobatskog Udruženja, g. Qi Chunshenga.

Ana Rucner je jedna od najinovativnijih predstavnica klasične glazbe u Hrvatskoj.Elementi klasične, moderne i etno glazbe uz atraktivan nastup na sceni svrstavaju Anu Rucner u sam vrh uspješnih hrvatskih izvođača na svjetskoj sceni.

Folklorni ansambl ''Ivan Goran Kovačić'' osnovan je 1948. godine kao jedna od prvih sekcija istoimenog Studentskog kulturno umjetničkog društva, a pod okriljem Sveučilišta u Zagrebu. Ansambl djeluje s ciljem očuvanja bogatstva kulturne raznolikosti hrvatske pučke i gradske tradicije.

Ulaznice za ovaj događaj možete preuzeti na blagajni Lisinskog.