Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - Neprocjenjiv doživljaj - Zagreb

Kaliopi - veliki solistički koncert u sklopu turneje "Melem"

ORGANIZATOR:Udruga za promicanje kulture „Dobar zvuk“ DATUM I VRIJEME:Utorak, 18.2.2014.
u 20:00
PROSTOR:Velika dvorana
Cijene ulaznica: 110, 130 i 150 kuna
Popusti:
popust za umirovljenike - 20%
Kaliopi - veliki solistički koncert u sklopu turneje "Melem"

Kaliopi - veliki solistički koncert u sklopu turneje "Melem"

U okviru regionalne turneje „Melem“ u sklopu koje promovira svoj hit album, makedonska pjevačka diva Kaliopi 20. studenoga održat će veliki koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.
 
Jedan od najmoćnijih ženskih vokala naše regije, Kaliopi Bukle, albumom „Melem“ svojim će se obožavateljima predstaviti u novom i drugačijem izdanju. Aktualni singl „Mrvica“ samo je jedan od upečatljivih hitova s novog albuma, koji je osvojio publiku naslovnom pjesmom „Melem“ te pjesmom „Vučica.
 
Sama Kaliopi ovaj album smatra kunom svoje karijere koja je započela prije gotovo trideset godina pjesmom „Rođeni“, autora Romea Grilla koji također u cijelosti potpisuje autorstvo i produkciju hit albuma „Melem“.
 
Kaliopi će na predstojećem koncertu pratiti njezin bend, a svojoj će vjernoj publici u Lisinskom uz aktualne singlove „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“ i ostale pjesme s albuma „Melem“ te neizostavnu eurovizijsku uspješnicu „Crno i belo“, otpjevati i svoje stare hitove „Ja nisam kao ti“, „Nevinost“, „Ljubičice“,  „Rum dum dum“, „Probudi me“, „Rođeni“, „Kofer ljubavi“ i mnoge druge nezaboravne pjesme.