Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - Neprocjenjiv doživljaj - Zagreb

Treći koncert Miroslava Škore - Sokak bez imena

ORGANIZATOR:KD Vatroslava Lisinskog DATUM I VRIJEME:Četvrtak, 19.2.2015.
u 20:00
PROSTOR:Velika dvorana

Cijene ulaznica: 

110/130/150 kn

Treći koncert Miroslava Škore - Sokak bez imena

Treći koncert Miroslava Škore - Sokak bez imena

Miroslav Škoro i gosti
 
Sokak bez imena predstavlja potpuno novi glazbeno-scenski koncept kantautora Miroslava Škore u kojem kombinira sve najbolje iz svoje karijere.
 
Na  sceni  će  nam  Škoro,  pjevač,  autor,  televizijski  voditelj,  diplomat,  koncert majstor i čovjek sa stavom, kroz svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji  su dalmatinski korjeni vodili  kroz život njegovu slavonsku dušu. Što su mu značili njegova majka i otac, obitelj, ravnica, blato i kamen? Kako ne zna svirati tamburu, ali je zna kititi. Zašto je njegova majka umjesto mobitela koristila prozor? Kako je proputovao svijet, stekao puno prijatelja i kumova i zašto tako dobro govori „zbrokanim lengvidžom“. Zašto je njegov stari mislio da Ameri nešto  muljaju  kad  su  se  spustili  na  Mjesec  i  kako  uloviti  štuku  na  mrtvog bandara...?
 
Kroz glazbenu priču koju će pričati 11 vrsnih glazbenika, što tamburaša, što rokera i Vladarice, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi,domovini, svojoj  kući,  konjima  i  drveću.  Pjesme  koje  je  pisao  sebi  i  drugima;pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se,nadali se, živjeli i umirali...